Bel ons nu voor een afspraak via +32 (0) 473 922 219.

Petra Belmans

't Engeltje
Fancard – Petra Belmans

Wees welkom lief mens,

Laat ik me even voorstellen:
Ik ben Petra Belmans, ben geboren op 10 juli 1964 en kwam met veel lawaai ter wereld (hevig onweer). Als kind was ik iemand die vrij snel leerde, (ik kon lopen op tien maanden) Mensen vertelde aan mijn ouders vaak dat ik een buitenbeentje was, heel gevoelig. Ik verbleef die tijd ook veel in het ziekenhuis. Mijn jeugdjaren waren enorm belastend en uiteindelijk ben ik in een huwelijk gestapt waarin ik vele levenslessen mocht leren. Dat huwelijk werd na vele jaren afgebroken maar wel twee prachtige zonen gekregen.

Gedurende de belastende tijd vertoefde ik als beroep in de zorgsector en mijn werk als ambulancierster/mug chauffeur deed ik met alle liefde. Zo leerde ik mijn wijsheid kennen ook mede te werken in het mortuarium.

Tot mijn 38 ste jaar heb ik niet in mijn kracht kunnen staan en werd ik gedwongen om keuzes te maken en ook mezelf tegen te komen. Het leven had voor mij geen enkele zin meer en op de moment dat het leven zou eindigen kwam plots “een engel” in mensengedaante op mijn pad, mijn liefdevolle echtgenoot Wim. Ook korte tijd later kwam mijn tweelingzieltje erbij: ons hondje “Goa”.

Wim heeft me uit mijn diep dal van verdriet en ziekte gehaald en samen met hem kon ik mijn verleden verwerken. Ik heb inderdaad diepe dalen gekend maar er zo’n mooie dingen uitgeleerd. Door het overlijden van mijn vader en door vergeving te kunnen schenken ben ik spiritueel mogen gaan groeien. Ik kon ook mijn gaven verfijnen met heldervoelen, helderspreken en automatisch schrift.

Ondertussen ben ik trotse grootmoeder van 4 prachtige kleindochters. Ook ben ik samen met Wim innerlijk gegroeid sinds 2016 na het begeleiden van mijn mama en haar te begeleiden naar haar laatste reis. Vanaf nu breiden we uit en kan je terecht in “Ons Engelenhuisje” en van daaruit willen we zoveel mogelijk mensen bereiken.

Zelfs vanuit radio “Sannefm”, “De Spirituele Wereld” en het “Het spirituele magazine” kan ik liefdevol mensen bereiken op veranderingen aan te brengen op hun levensweg.

Mijn levensdoel is mijn medemensen te mogen begeleiden op hun levenspad, inzichten te kunnen geven en zichzelf terug laten tegenkomen en hierdoor angsten en innerlijke pijnen kunnen loslaten. Ik ben inderdaad van de overtuiging dat je jezelf kan veranderen door naar je innerlijke IK te gaan kijken.

Elk wezen/mens is het waard om te mogen stralen zoals hij/zij het wil.

IEDEREEN IS HET WAARD !

Namasté