Bel ons nu voor een afspraak via +32 (0) 473 922 219.

Wim Smeyers

Ons Engelenhuisje
Fancard – Wim Smeyers

Wim
Shanti,

Mag ik me even voorstellen:
Mijn naam is Wim Smeyers, ik ben geboren op 4 juli 1968. Sinds de dag vanaf mijn geboorte tot mijn vierde levensjaar ben ik opgegroeid bij mijn moeder en zij werd me plots ontnomen door een ziekte. Ikzelf en mijn broer werden geplaatst in een weeshuis waar we gedurende 1 ½ jaar verbleven tot mijn pleegouders ons eruit kozen om later hun zonen te mogen worden. Ik ben opgegroeid tot een normaal kind en wist al vrij snel dat er meer bestond tussen hemel en aarde.

Vanaf mijn zestiende levensjaar begon ik stappen te zetten in het uitgangsleven werd ik veel benaderd door vrienden die zorgen hadden in hun leven. In plaats van te feesten en fuiven was ik een luisterend oor voor vele levensproblemen. Na enkele relaties achter de rug te hebben en een enorme zoektocht in het leven kwam mijn “engel Petra” in mijn leven. Samen met haar en ons hondje “Goa” stonden we ook klaar voor onze twee zonen. Door een intense band binnen ons huwelijk zette Petra me deels op mijn spirituele pad en is mijn spiritualiteit meer gaan groeien zodat ik kon open bloeien tot wie ik nu werkelijk ben.

De wijsheid die ik meedraag wil ik graag in onvoorwaardelijke liefde meedelen aan mijn medemensen, mag ik nu ook zeggen na grootouder te worden van 4 prachtige kleinkinderen dat ik bewuster in het leven kan gaan staan. Zij laten me de speelsheid en de onvoorwaardelijke liefde zien die zo belangrijk is in het leven. Mijn wijsheid en inzichten geef ik mee door middel van kaartlezen en ga ik in de sessie naar de persoon zelf terug en probeer ik hen te laten inzien dat het leven niet alleen bestaat uit problemen maar uit uitdagingen en dat “IK BEN” altijd heel belangrijk is.

Door zelf liefde te zijn kan je ook liefde stralen naar je medemensen. Deze belangrijke levensles wil ik mensen meegeven uit een zuiver hart en dat hart zit in elk mens. Vanuit ons nieuw project “Ons Engelenhuisje” wil ik dit elke dag meegeven en kunnen we door middel van een praatje tot mooie gesprekken komen

Moge wonderen op uw pad komen.

Namasté