Bel ons nu voor een afspraak via +32 (0) 473 922 219.

Ons Engelenhuisje

Spiritueel koffie- en theehuisje - Cursussen - Consults - Spirituele Winkel

Lieve allemaal,

We hadden een droom.

De engelen hadden een plan voor ons maar ook een grote levensles.  Zowel Wim als Petra had hun eigen pad te volgen tot op het moment dat de Engelen beslisten dat de wegen mochten samenvloeien zodat we onze harten konden versmelten tot één.

Al gauw beseften we dat we samen dezelfde dromen en verlangens hadden en gingen we dagdromen over ons spiritueel huisje met een gezellige ruimte voor drank en spijs waar vele mensen konden samen komen in gezelligheid eenheid en onvoorwaardelijke liefde.

Na jaren van verlangen en dagdromen stonden we plots voor dit huis eind 2015 maar de tijd was er niet rijp voor en de bankrekening liet het niet toe.  Als het huis voor ons bestemd was zal het wachten, dat was onze intentie!

Dankbaar voor de inzichten van de afgelopen twee jaar en een mooie tijd met het zorgen voor Petra haar mama.  Ze overleed op december 2016 en vertelde ons meerdere keren: “Als ik er niet meer ben, ga jullie droom achterna met de centjes die ik en je vader gespaard hebben in ons leven.”

We vroegen raad aan de engelen en plots uit het niets stonden weer voor dit huis dat nog steeds te koop stond.

Zo ging de bal aan het rollen en het huis werd gekocht eind 2017.   Na hard werken met de nodige tranen en zweet en de hulp van aardse vrienden engelen en bepaalde liefdevolle familieleden is het resultaat prachtig.

Zo werd onze droom werkelijkheid en is “Ons Engelenhuisje” geboren.  Met grote trots heten we u van harte welkom in ons kleine paradijsje.

Namasté,
Wim en Petra