Petra

Wees welkom lief mens,

Laat ik me even voorstellen:
Ik ben Petra Belmans, ben geboren op 10 juli 1964 en kwam met veel lawaai ter wereld (hevig onweer).
Als kind was ik iemand die vrij snel leerde (ik kon lopen op 10 maanden).
Mensen vertelden aan mijn ouders vaak dat ik een buitenbeentje was, heel gevoelig.
Ik verbleef die tijd ook veel in ziekenhuizen. Mijn jeugdjaren waren enorm belastend maar kreeg wel de liefde van mijn ouders die ik nodig had.
Uiteindelijk ben ik in een huwelijk gestapt waarin ik vele levenslessen mocht leren.
Dit huwelijk heeft me ook twee prachtige zonen gegeven.

Gedurende deze belastende tijd vertoefde ik in een beroep binnen de zorgsector en mijn werk als ambulancierster/mug chauffeur en verzorgster deed ik met heel veel liefde.
Zo leerde ik ook het respect voor lichaam en mens door mede te werken in het mortuarium.

Tot mijn 38ste levensjaar heb ik niet in mijn kracht kunnen staan en werd ik gedwongen om keuzes te maken en ook mezelf tegen te komen. Het leven had voor mij geen zin meer en op het moment dat het leven zou eindigen kwam plots “een engel” in mensengedaante op mijn pad, mijn liefdevolle echtgenoot Wim.
En zelfs korte tijd later kwam mijn tweelingzieltje erbij: ons hondje “Goa”. Zij is spijtig genoeg op haar 16de verjaardag vertrokken naar de regenboogbrug.

Wim heeft me uit mijn diep dal van verdriet en ziekte gehaald en samen met hem kon ik mijn verleden verwerken. Ik heb inderdaad diepe dalen gekend maar er zo’n mooie dingen uit geleerd.
Door het overlijden van mijn vader en door een manier van vergeving te schenken aan bepaalde personen ben ik spiritueel mogen gaan groeien en zijn mijn kwaliteiten/gaven zoals helder voelen, helder weten, automatisch schrift en contact met “gene zijde” kunnen gaan verfijnen.

Ondertussen ben ik trotse grootmoeder van 4 prachtige kleindochters die me de nodige inzichten geven op verschillende vlakken.
Samen met Wim zijn zo mooi gegroeid en hebben we in die tijd ook het voorrecht gekregen dat we mijn mama konden begeleiden op haar laatste reis. 2016 is mama overgegaan en liet ze veel liefde achter.
Haar wens was: “maak jullie dromen waar” en dat hebben we gedaan zodat mensen terecht kunnen in “Ons Engelenhuisje”. Hier willen we zoveel mogelijk mensen bereiken .

Zelf op dit moment kan ik zeggen dat mijn leven nog steeds bestaat uit vallen en opstaan en dat leren bij elke dag hoort.
Mensen die je veel jaloezie en haat toebrengen en hierin durven kunnen met de vraag: “Wat doet het voor mezelf en waaraan mag ik aan werken in deze situatie?”

Mijn levensdoel is mijn medemensen te mogen begeleiden op hun levenspad om samen met hun inzichten te kunnen geven zodat ze zichzelf terug kunnen tegenkomen en hierdoor angsten en pijnen kunnen loslaten.
Ik ben inderdaad van de overtuiging dat je jezelf kan veranderen door naar je “innerlijk IK” te gaan kijken.

Elk wezen/mens is het waard om te mogen stralen zoals hij/zij het wil op hun eigen unieke manier.

IEDEREEN IS HET WAARD.

Namasté

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven